Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Corona update november 2021

Corona update november 2021

Coronaprotocol UPDATE november 2021

 Zoals je weet heeft de regering nieuwe coronamaatregelen getroffen, die op 13 november 2021 18:00 uur zijn ingegaan. Uiteraard gelden deze ook voor ons. Hieronder lees je hoe wij daar mee omgaan en wat dat voor jou betekent.

 

Vanaf zaterdag 13 november 18.00 uur gelden de volgende regels:

  • Publiek is helaas niet meer welkom. Hierbij geldt een uitzondering voor alle personen die functioneel noodzakelijk zijn voor de wedstrijden, zoals scheidsrechters, trainers, coaches, leiders, onderhoudsprofessionals, vrijwilligers en strikt noodzakelijke rij-ouders
  • Alle amateurs, senioren en jeugdspelers, kunnen dus blijven voetballen, dit verandert niet. Dat is belangrijk want sporten heeft een positieve invloed op de gezondheid en weerstand.
  • De kantine – en het terras - blijft (gelukkig) wel open, echter is toegang allen nog mogelijk op vertoon van een Corona Toegangs Bewijs (QR- code). Tevens mag er alleen gebruik gemaakt worden van zitplaatsen, staan is dus niet toegestaan.
  • De kantine moet uiterlijk om 20.00 uur sluiten.

 

Wat betekent dit voor teams (gasten en thuis) met één of meerdere spelers/speelsters (18+) die geen QR code hebben?

 

  • Speelsters en spelers zonder QR code kunnen geen gebruik maken van kleedkamers voor, tijdens en na de wedstrijd. Kom dus omgekleed naar het sportpark!

 

  • Wedstrijdbesprekingen mogen niet in de kleedkamer. (Je kunt hiervoor eventueel gebruik maken van de tribune.)

 

  • De bespreking tijdens de rust mag niet in de kleedkamer. Dit kan op het veld of op de tribune

 

Al meer dan 1,5 jaar proberen we er met zijn allen voor te zorgen dat we ondanks alle maatregelen kunnen blijven sporten. We kunnen als vrijwilligersorganisatie niet overal bewaken dat de regels ook worden nageleefd. We willen daarom iedereen vragen verantwoording te nemen voor zichzelf en haar/zijn team om deze regels na te leven, zodat we niet van onze vrijwilligers moeten vragen om als “politieagent” op te treden.


Deze regels blijven voorlopig tot 4 december 2021 van kracht.

 

Bestuur V.V. de Patrijzen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!